Pohjustus

Itselleni oli selvää heti alussa, etten  ota uutta ja kokeellista rokotetta ensimmäisten joukossa, halusin tutkia asiaa.

Minulla ei myöskään ollut minkäänlaista kuolemanpelkoa eikä media saanut mielessäni valtaa vaan halusin tutkia asiaa sisimmässäni. Elokuussa 2021 olin ajamassa rokotukseen painostuksen vuoksi, mutta pysäytin autoni Nesteelle ja mietin asiaa itsekseni. Silloin tuli tunne että minun ei kuulu ottaa sitä ja sen jälkeen mikään painostus ei ole voinut voittaa.

Sisäisesti koin siis että rokote ei ole vastaus koronaan ja ajattelin myös että olen perusterve enkä käy baareissa yms levittämässä mitään tai tartuttamassa mitään. Tervejärki siis voitti, rokotteen ottaminen tuntui epäloogiselta eteenkin kun mikään rokotemäärä ei tunnu riittävän ja aloin kuulla tuttavien rokotehaittoja ( valtavat imusolmukkeet, kova kuume, turvonneita raajoja ) ja toisen piikkikierroksen jälkeen alkoi tulla kuolemantapauksia tietoon ihan ystävien kautta. En siis missään nimessä altista itseäni tuollaiselle mielummin sairastan taudin. Perheessämme ei ole ollut koronaa tämän vajaan 2 vuoden aikana.

Halusin kerätä yhteen perusteluni ja ajatukseni miksi en luota enää valtioon ja hallitukseen ja mikä rokotteessa mietityttää.
Toisin kuin esim sukulaiseni ovat luulleet, en ole alunperin seurannut yhtään salaliittoteorioita tähän aiheeseen liittyen.
Olen yrittäjä ja kuvio valkeni minulle lukiessani valtion ja EU:n suunnitelmia ( id2020, agenda2030 ja verottajan digitaalisuus suunnitelmat tuleville vuosille). Jälkimmäinen vaikutti hälyttävältä yrittäjän näkökulmasta joten tutkin lisää. Kun kerroin etten ota rokotetta sain osakeni halveksuntaa, pilkkaa ja vihaa. Sanoipa eräs sukulainen myös että ” auttaako hopeavesi? Hah hah” MIkä itsessään oli huvittavaa koska en edes tiennyt sellaisesta samoin kuin en tiennyt sivustoista joita minun oletettiin lukevan. Luin asiat ensin valtion ja EU:n suunnitelmista ja sen jälkeen muista lähteistä jotka vahvisti asiat ja pisti miettimään että rokotteen kautta halutaan viedä läpi digitaalista identiteettiä ja siihen liittyvää agendaa.
Asioiden salaaminen ja sensuroiminen oli myös asia joka sai minut varpailleen. Uskon vapauteen viimeiseen asti. Kaikki muut mielipiteet vaiettiin. En usko yhteiskuntaan jossa keskustelua ei sallita ja joka vie suunnitelmallisesti läpi jotain tiettyä agendaa.

Katsoin tietysti sitten myös great reset aiheeseen liittyvät asiat, maailman talous foorumin omat mainokset ja esitteet asioista ja ne aiheuttivat minussa vastareaktion.  Minusta jokaisen tulisi käydä nuo kaikki materiaalit itse tarkasti läpi ja miettiä mitä ne käytännössä tarkoittavat EU ottaa lisää valtaa, Suomalaiset menettävät oikeuksiaan, kaikkea seurataan reaaliajassa, yritykset ja veronmaksajat ovat kaikessa maksajana eikä näistä edes kansalle kerrota.

Näiden jälkeen etenin muihin asioihin kuten mikä tämän taustalla on. Niistä linkit laitan tähän blogiin. Pahoittelut muuten että blogista ei tule visuaalista tms, aioin vain kirjoittaa ylös miksi olen päätynyt ratkaisuuni ja lisätä lukemani asiat tänne talteen.

Tajusin tän kuvion vasta lokakuussa 2021. Innoissani keskityin vain työn tekemiseen kun sitten luin täysin tavallisen valtion / verottajan digitaalisuussuunnitelma 2030 artikkelin. Siinä oli hälyttäviä asioita miten EU asettaa itseään valtioin sisään liian vahvasti, hallitsee ja valvoo ja suunnitelma oli ahdistava. Sitten tutkin asiaa ja tajusin että kyse ei ole salaliitosta. Nehän ovat kaikki julkista tietoa joista tosin lehdistö ei kerro. Maailmantalousfoorumin eliitti haluaa valtaan globaalisti ja EU on mukana. Kaikki tämä median pelottelu ja yksipuolinen uutisointi on niiden hallussa. Koen että velvollisuuteni on varoittaa ihmisiä. Aluksi en sitä tehnyt koska en ollut varma enkä halunnut nolata itseäni. Ensi vuonna en varmaan voi edes tehdä töitä jos rokottamattomia halutaan tällä tavalla kurjistaa, mutta en silti ota rokotetta. Raha menetti jo minulle merkityksensä, putosin alas yhtäkkiä. Maailma ei lopu tähän mutta tämä tilanne on hälyttävä. Me annetaan viedä perusoikeudet tän pandemian varjolla eikä se ole ok eikä edes perusteltua. Suomen itsenäinen päätösvalta tulee säilyttää. Eu:n ei tarvitse määrätä maaseutua, ei luoda omaa armeijaa eikä saada hallita terveysturvallisuutta maiden sisällä. Vain muutama suuruudenhullu vaatimus mainitakseni.

Olen saanut jo niin inhottavia, kylmiä ja halveksivia kommentteja omilta lähisukulaisiltani vain koska en ole kokenut että kokeelliseen ja toistuvan rokotukseen osallistuminen olisi ok, että en hirveästi hätkähdä kun seuraavaksi minua halveksivat ystävät ( niitäkin on jo ollut) työkaverit ja yhteisöt. Pysyn omassa kannassani ja puolustan vapautta tässä maassa. Jatkan asioiden selvittämistä enkä suostu rokotukseen. Silläkin uhalla että olen kohta työtön.  Me voimme vielä muuttaa suunnan, mutta se vaatii sen että ihmiset ymmärtävät että koronapassi ja rokotukset eivät vie meitä vapauteen vaan niillähän kokoajan rajoitetaan lisää. Mikä määrä piikkejä riittää? Älkääkä unohtako ihmisyyttä ja eläkö pelossa jossa halveksitte niitä jotka ajattelevat toisin.

 

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Pohjustus

  1. Hei, tämä on kommentti.
    Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla on linkki, josta voit halutessasi muokata tai poistaa kommentin.
    Kommentoijien avatarit tulevat Gravatarista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *