Toisinajattelijoiden kuolema

Toisinajattelijoiden kuolema. 

Luettelo epäilyttävistä kuolemantapauksista, jotka liittyvät kritiikkiin globalistisen eliitin suunnitelmaa (Great Reset) ja massiivista Covid-rokotusta vastaan. 

He kaikki olivat sitoutuneet totuuden selvittämiseen.

Tohtori Domenico Biscardi – kuoli sairaalassa Italiassa julkaistuaan useita videoita Covid-rokotteen vastaisesta kritiikistään (tammikuu 2022).

Tutkija Andreas Noack – löydettiin kuolleena marraskuussa 2021 juuri sen jälkeen, kun hän oli julkaissut videon Covid-rokotteen luotettavuudesta ja yksityiskohtaisen analyysin grafeenin roolista rokotteessa.

Tohtori Guiseppe de Donno – löydettiin kuolleena kotoaan heinäkuussa 2021 sen jälkeen, kun hänen Covid19-rokotteen plasmahoitoa koskevaa keksintöään vastaan oli järjestetty mediakampanja.

Tutkija Karry Mullis – PCR-testin keksijä, kuoli elokuussa 2019 sen jälkeen, kun hän oli esittänyt useita kritiikkejä tutkija Anthony Faucia vastaan ja sanonut julkisesti, että PCR-testit eivät ole luotettavia sen ymmärtämiseksi, onko henkilö saanut tartunnan. 

Brandy Vaughan – Merckin entinen työntekijä ja ilmiantaja, kuoli joulukuussa 2020. Hän oli 44-vuotias. 

Rosa Koire – amerikkalainen kirjailija, kuoli toukokuussa 2021. Hän oli sitoutunut selittämään, mikä on Agenda 21 ja uusi totalitaarinen järjestys maailmanlaajuisesti.

Tutkija Alexander Kagansky – 45-vuotias, putosi Pietarissa sijaitsevan rakennuksen 14. kerroksesta (joulukuussa 2020). Hän teki tärkeitä löytöjä Covid19:stä.

Tutkija Bing Liu – Hao Gu murhasi hänet toukokuussa 2020. Hän teki tärkeitä löytöjä Covid19:stä. 

Miljardöörit Mrs Honey & Mr Barry Sherman – murhattiin yhdessä joulukuussa 2018. He tienasivat miljardeja lääketeollisuudella.

Liikemies John Mc Affee – löydettiin kuolleena kesäkuussa 2021 sen jälkeen, kun hän oli julkaissut videon, jossa hän kehottaa ihmisiä heräämään globaaliin tiranniaan, jota elämme. Rakennus, jossa oli hänen asuntonsa Miamissa, poltettiin muutama päivä hänen kuolemansa jälkeen.

Tohtori Serge Rader – farmaseutti, joka vastusti Covid-rokotuksia, kuoli sairaalassa… 

toukokuussa 2021.

Tohtori Thomas Jindges – yksityisen sairaalan johtaja Saksassa. Hän putosi sairaalan katolta marraskuussa 2021. Hän kirjoitti kirjeen, jossa hän sanoi, ettei voi enää valehdella Covid-rokotteen tappavuudesta. 

Claire Severac – ranskalainen puhuja, joka löydettiin kuolleena joulukuussa 2016. Hän oli 68-vuotias ja sitoutunut paljastamaan globalistien suunnitelman.

Stéphane Blet – pianisti, putosi rakennuksen 6. kerroksesta Genevessä tammikuussa 2022. Hän oli sitoutunut herättämään ihmisiä globalistien suunnitelmaa vastaan.

Tutkijat Igor ja Gritchka Bogdanoff – kuolivat sairaalassa Ranskassa joulukuun 2021 lopun ja tammikuun 2022 alun välillä (he olivat kaksoset). Joulukuussa 2021 he arvostelivat julkisessa radiossa (Radio Blue) Ranskan hallitusta Covidin kriisin käsittelystä.

Tohtori Roberto Marescotti – kuoli sairaalassa Italiassa tammikuussa 2022. Hän vastustikoronarokotuksia.

Suurin sulkutilojen vastainen mielenosoitus Brysselissä – Hallinnon rakennus vahingoittui mellakoissa [Video]