Kuinka on menty siihen että ainoa luotettava media olisi Hesari tai muu valtamedia. Debaattia ei sallita.

Kuinka on menty siihen että lähestulkoon ainoa luotettava tietolähde olisi Hesari, joka lukuisia kertoja on näyttänyt toteen kuinka he puhuvat tietyn ryhmän suulla, keskustelu on yksipuolista. Media estää vapaan keskustelun ja sananvapauden sekä kansalta että toimittajilta. Silloinkin kun vastakkaista ajatusta tuodaan ilmi, on se valittu tietyllä tavalla. Roskalehdet Iltasanomat/iltalehti Suomalaisten tiedon lähteenä on surullista. Heillä on vielä näkyvämmin jatkuva agendojen eteenpäin vieminen ja muutenkin sisällöltään täyttä roskaa. Jos lapsia halutaan rokottaa niin pari viikkoa ennen aletaan puhumaan siitä kuinka nyt on korona lasten parissa, vaikka ei olisikaan tai kuinka kiva lapsista on saada rokote. Kuinka tyhmänä valtamedia pitää ihmisiä? Ja massat uskoo, mutta ei suinkaan kaikki. Meille on toitotettu että pitää olla lähdekritiikkiä, mutta sitä kritiikkiä pitää olla myös hs.fi kohtaan, hallitusta kohtaan, THL kohtaan, sillä ulkomaat ovat täynnä lääkäreiden ja hoitajien lausuntoja koronarokotteen aiheuttamista haitoista, rokotetutkimuksia jne, joita  valtamedia EI JULKAISE. Miettikää itse miksi ja ketkä nämä mediat omistaa? millaisia sopimuksia on tehty lääkefirmojen kanssa? Miksi lukuisista asioista EI saa keskustella lainkaan? Miksi vain harvat lääkärit puhuvat eri tavlla? koska heillä ei ole lupa toimia toisin, ellei halua menettää työtään.

EU:n id2020 projektista ei ole rummutettu mitään, sen sijaan kaiken voi kyllä lukea valtion sivuilta ihan googlettamalla. Miksi sitten jos juurikin siitä aiheesta kirjoitaa jokin muu taho kuin valtamedia niin se on ”foliohattuilua” ”epäuskottavaa” jne. onko ihmiset tosiaan niin tyhmiä että ikään kuin mikään muu esim bloggari, podcast tai ihan vaikka MV-lehti (iik, APUA! sivistynyt ihminen lukee vain hesaria, eihän kukaan näe jos käväisen tuolla, minullahan on sentään maisterin tutkinto ulkomailta ) ei voisi aiheesta kirjoittaa aidosti? mikä teitä ihmisiä estää lukemasta ja tarkistamasta niitä asioita itse? ei mikään muu kuin laiskuus ja mukavuudenhalu ja se että ette kestä sitä että valtamedia ei kerro kaikkea, niihin voi ostaa omat agendansa ja niitä johtaa tietty aatemaailma joka ei välttämättä ole sinun aatemaailmasi.  Haluatte uskoa että THL, Valtio, Hallitus ajattelee parastanne. Jos se ajattelisi parastanne niin EU:n touhuille pistettäisiin stoppi! EU:n piti olla kauppaliitto, sen ei pitänyt tulla sanomaan jokaiseen maahan mitä heidän maaseutuaan myöten kuuluu tehdä. Te jotka haluatte jatkaa entiseen malliin ja sokeasti jätätte tutkimatta ja uskomatta sen mitä selkeästi imoitetaan id2020, agenda 2030, valkoinen kansio ( edit. osa asikirjoista poitsettu eduskunnan sivuilta viimeisen kuukauden aikana tai linkkiä on muutettu ennen 21.1.2022)  jne mistä olen jo aiemmin maininnut blogissa, olette ne ihmiset jotka viedään teuraalle ja saatte herätä tuhnua tuhdimmat housuissa kun alle 8 vuodessa nuo asiat toteutuu. Suomi menettää oikeuksia oman maansa asioiden hoitoon, perustuslaki muserretaan, et voi ostaa etkä myydä ilman että teet kaiken niin kuin herrat ovat määrittäneet. Kaikki ostosi valvotaan, jos sen lisäksi toteutuu paljon puhuttu great reset etkä ole varautunut siihen mitenkään niin olet kyllä aikamoinen.. Itse varautuisin vaikka en uskoisi, koska en ole niin ylimielinen että väittäisin tietäväni jo kaiken ja pistäisin toivoni Mariniin, valtion ja EU:n hyvään tahtoon ihmisiä kohtaan. Minun toivoni ei ole yhdessäkään maan päällisessä ihmisessä tai instituutiossa, he ajattelevat vain itseään.

My Money Is Completely Out of the Banks; the Bigs Are Destroying Life for Everyone | Gerald Celente
Olen kuunnellut melkoisesti talousaiheisia keskusteluja ( suomessa Tuomas Malinen) lokakuusta 2021. Tykkään kuunnella näitä vanhoja äijiä kun ne on Suomesta kokonaan kadonneet, mikä typerää sekin, ikäänkuin vain n. 40 vuotiailla naisilla olisi tälle yhteiskunnalle jotain annettavaa. Kiva jos jotku jaksaa uskoa tähän yhteiskuntaan, mutta kun rikolliset rikkaat printtaa rahaa ja omistaa kaiken ja pyrkii omistamaan vielä enemmän, niin se ei lopu hyvin.
Think for yourself, be strong.

 

Nykyään saa tietoa ulkomailta lähinnä ryhmien kautta ( kuten esimerkiksi mielenosoituksista, lock downeista, toisinajattelijoista) tai jopa Tiktokista, jota itse en käytä. Esimerkiksi sieltä tänään tuli video jossa kuvattuna päivän lehti joka peräti kirjoitti rokotehaitoista totuudenmukaisesti tai vastoin yleistä narratiivia.

LONDON 🇬🇧

A WHOLE PAGE, A BRITISH NEWSPAPER, PUBLISHES THE ”SCANDAL OFFICIAL FIGURES” OF ”INJURED AND DEAD” BY VACCINES!

THE ENGLISH NEWSPAPER ”THE CHELTENHAM POST” PUBLISHES THE NUMBER OF DEAD AND INJURED, DIFFERENTIATED BY DIAGNOSIS, REGION AND BRAND OF THE GENECIDE VACCINE!

REPORTS THAT 6,636,471 PEOPLE DIED IN THE UK, THE EUROPEAN UNION AND THE UNITED STATES ALONE:

6. 636,471 PEOPLE DAMAGED AND

40,679 DEAD FROM GMO POISON.

DOES IT NEXT:

THAT ”TRANSGENIC VACCINES” HAVE NEVER BEEN USED IN PEOPLE.

THAT THEY ARE ”NOT APPROVED” BUT HAVE BEEN ”APPROVED FOR EMERGENCY USE”.

Sensuuriin ja keskustelun rajoittamiseen liittyy tämäkin. Näin dokkarin Varjoista valoon youtubessa muutama vuosi sitten. Se joutui youtube sensuuriin, mielestäni täysin syyttä. Dokumentti on kiinnostava ja tuo hyvin esille asioiden toista puolta. Jos olet jäämässä kiinni valheesta niin paras tapa olisi tietysti yrittää tehdä vastapuolesta typerä ”salaliittoteoreetikko” ja taas massat ostavat sen kunhan valtamedia ensin uutisoi aiheesta, vaikkakin he sanovat mitä käsketään. Tutkiva journalismi on lähestulkoon kuollut.

Nyt kun tämä dokkari ei löydy youtubesta vaan tokentubesta niin pyydän ettet ota jälleen sitä typerää asennetta että kun se ei ole Ylearkisto niin minä en sitä katso. Vaan katso se PRKL! kun ei muut sitä voi julkaista kun siellä mainitaan mm. Hilton ja Obama.

https://tokentube.net/v/2677366958/VARJOISTA-VALOON—OUT-OF-SHADOWS–suomenkielinen-tekstitys—Finnish-Subtitles-

 

    

 

https://worldfreedomalliance.org/downloads/document/