NORJALAISET LÄÄKÄRIT VAATIVAT VÄLITTÖMÄN ROKOTUSTEN LOPETTAMISEN.

Ihan ensimmäiseksi muistutan että minulla ja tuhansilla muilla ei ole mitään agendaa, toisin kuin lääkefirmoilla ja hallituksilla. Emme vastusta rokotuksia kiusataksemme muita ihmisiä vaan varoittaaksemme rokotehaitoista ja pitääksemme verrokkiryhmän elossa sillä sitä tämä rokote vaatii. Suomessa ei ole oikeutta pakkolääkitä ketään, miksi tästä rokotteesta on tehty tällainen asia ? suomessa teki itsemurhan v 2021 yli 700 ihmistä. Koronaan kuoli päälle 500 vanhaa ja/tai ylipainoista, valmiiksi sairasta henkilöä. Kenties mukana oli jokin poikkeus, mutta 500 ihmisen kuolema ei ole pandemia ja tämän hetkinenkin kuormitus terveydenhuollossa johtuu siitä että altistunut ei voi tulla töihin ja siitä että lukuisia sairaanhoitajia on poistunut tehtävistään koska he eivät tule ottamaan koronarokotetta.

Kaksi norjalaista lääkäriä, Dr. Christian Coucheron ja Dr. Heiko Santelmann vaativat nyt kaikkien injektioiden välitöntä lopettamista, sillä niiden kerrotaan sisältävän myrkyllisiä nanoaineita, joita ei saa käyttää ihmisiin – vain tutkimustarkoituksiin ja laboratoriokokeisiin.

Näin kertoo saksalainen yritys Biomol, joka markkinoi Cayman Chemicalsin valmistamia aineita. Molemmat lääkärit ovat ilmoittaneet tästä myös Oslon käräjäoikeuteen, jotta käyttö lopetetaan välittömästi. Ainakin siihen asti, kunnes on tarkistettu, pitävätkö lääkäreiden havainnot paikkansa tai eivät. ”Sallikaa minun todeta, että olen tänään jättänyt Oslon käräjäoikeudelle välitoimihakemuksen koronarokotteiden käytön lopettamiseksi välittömästi, kunnes on tutkittu, ovatko havaintoni rokotteen myrkyllisistä aineista oikeita vai ei.

Kun FHI ja SLV Madsenin ovat hyväksyneet Pfizerin Corminaty-rokotteen myös 5-12-vuotiaille lapsille ja ainesosat on julkaistu yhteisluettelossa, olemme tutkineet , mitä nämä kaksi nanohiukkasta, ALC-0159 ja ALC-0315 ovat. Oli järkytys löytää valmistajan verkkosivuilta, että näitä aineita EI saa antaa ihmisille myrkyllisyyden vuoksi.”

Lääkärit päättelevät, että kyseessä on vakava lääkelain rikkomus ja että siihen osallistuneita uhkaa jopa kymmenen vuoden vankeustuomiota.

”Tämä on massiivinen lääkelain rikkomus – kaikkia näihin rokotuksiin osallistuvia henkilöitä uhkaa jopa 10 vuoden vankeustuomio.”

Biomolilla on seuraava varoitus jokaisen näiden aineiden alla: ”Huomio! Vain tutkimus- ja laboratoriotarkoituksiin: Ei ihmisten tai ihmisten käyttöön!