Eu- lippu ja värit liehui ranskan monumenteissa uutena vuotena- eläköön Eurostoliitto

Uutena vuotena ensimmäistä kertaa koko ranskan historiassa Eiffeliä sekä Arc triomphea koristivat eu-liput ja valot. Ei ranskan! Kyseessä on Ranskan EU puheenjohtajakauden alkaminen, tempauksella ”kunnioitetaan EU:ta”

Ranskalle sopii EU valta niin kauan kuin he saavat itse olla sen keskiössä. Vain oikeisto vastusti asiaa. Voit yrittää suhtautua siihen kevyesti muttä EU ottaa enemmän tilaa ja valtaa kun sille sitä ahkerasti annetaan.

Ranskanlippu symboloi vapautta, isänmaallisuutta ja tasa-arvoa eikä lippua ole vielä koskaan poistettu riemukaaresta.

Aiheesta ranskaksi:

https://www.ladepeche.fr/2022/01/01/la-droite-critique-vivement-le-drapeau-europeen-deploye-sous-larc-de-triomphe-10022175.php

Eu kehittää valtaansa, määräyksiään ja otettaan jäsenvaltiosta erilaisten agendojensa puitteissa ( id2020) tässä niistä myös yksi:

Vihreän ideologian nimissä joutuvat Suomaiset korjaamaan talojaan EU-normien mukaan ekologiseksi. Olisi syytä katsoa ennemminkin Ranskan, Italian ja Kreikan taloja. Niitä ei varmasti kukaan perusparanna, mutta Suomalaiset saavat aina maksaa.

Asunnonomistaja! Kallis remonttilasku uhkaa EU:n vihreän kehityksen nimissä –  Satojatuhansia suomalaisia ollaan luokittelemassa pakkorakoon

https://www.helsinginuutiset.fi/paikalliset/4429202?fbclid=IwAR2JEkinN-SuRGDYpOSKjjU_NcLGWOPKUaZuRsjCiifQ01–gizXPjLpdqw

Taas kerran, tsekkaa agenda 2030, id2020, valkoinen kansio, WEF

( maailman talousfoorumi)

la Tour Eiffel, en accord avec la Mairie de Paris, rend hommage à l’Europe.